Gå til hovedindhold

Budgetter

Gå efter pengene.

Kan virksomheden betale sine regninger til tiden? Find ud af, om der er penge nok i din butik med de tre budgetter:

De tre budgetter hjælper dig med at vurdere økonomien i din virksomhed. Hvis budgetterne viser, at forretningsplanen ikke kan opfylde dine mål om omsætning, eller at finansiering ikke kan skaffes, bør du kikke din forretningsplan igennem. Noget skal måske ændres.

I gang med budgettet på trods af usikkerhed

Har du en fornemmelse af, at du ikke helt ved, hvordan det kommer til at gå med din virksomhed? Så lav dit budget så troværdigt som muligt.

Hvis forudsætninger ændrer sig undervejs, er det relativt enkelt at ændre på budgettet og vurdere konsekvenserne. På den måde er budgetter en enkel og overskuelig model for virksomhedens drift, som kan bruges til simulere forskellige, måske risikofyldte investeringer.

Kortsigtede budgetter

Kortsigtede budgetter på op til to år, bør du følge op på hver måned. På den måde tager du højde for sæsonudsving, og kan forholde dig præcist til, hvordan omkostningsmønster hen over året påvirker likviditeten.

Emneord til denne artikel: 
Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.