Gå til hovedindhold

Medarbejdere

Registrer dig som arbejdsgiver på Virk, når du ansætter din første medarbejder.

Tillykke - din virksomhed har nu så mange kunder og opgaver, at du skal ansætte medarbejdere. Du er blevet arbejdsgiver, og det skal registreres i Virk indberet. 
Hvis du ejer et IVS, Aps, A/S eller P/S og vil udbetale løn til dig selv, skal du også registrere, at virksomheden har ansatte, så du kan indberette A-skat m.v.

Ændre virksomhedsregistrering

Du skal kun registrere dig som arbejdsgiver én gang på Virk.
Hvis du derimod ikke længere vil have medarbejdere i din virksomhed, skal du afmelde dine ansatte. Så undgår du, at du bliver kontaktet af Skattestyrelsen om indberetning af løn mv.

Medhjælpende ægtefælle

Har du en personlig ejet virksomhed, og har du indgået en lønaftale med din ægtefælle, vil hun/han ikke være omfattet af Funktionærloven. Arbejder din ægtefælle i dit ApS eller A/S, vil det blive vurderet fra sag til sag, om hun/han er omfattet af Funktionærloven.

Selv om du ansætter en person, som ikke er omfattet af Funktionærloven, kan du vælge at ansætte vedkommende på funktionærlignende vilkår.

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.