Gå til hovedindhold

Ansæt medarbejdere

Det er dit ansvar at alt omkring ansættelsen fungerer optimalt

Har du allerede en kandidat til jobbet i din virksomhed? Hvis ikke kan du lave et opslag på nettet med en jobbeskrivelse: Hvilke opgaver skal den ansatte løse, og hvilke kvalifikationer passer til opgaverne?
Når de første ansøgninger kommer, er det vigtigt, at alle behandles ens. Giv ansøgerne en bekræftelse efter modtagelsen - alle ansøgere skal også have en tilbagemelding, når stillingen er besat

Ansættelseskontrakt

Ansatte har krav på en kontrakt, hvis de arbejder for dig i mere end en måned, og den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid overstiger otte timer.
Kontrakten skal indeholde alle væsentlige vilkår for ansættelsen og skal udarbejdes senest en måned, efter at ansættelsesforholdet er påbegyndt. Der er vilkår I skal  aftale og så er der specifikke områder, hvor I kan lave aftaler - se skabelonen.

Har du brug for hjælp til at rekruttere? Jobservice Danmark tilbyder din virksomhed gratis hjælp til at rekruttere ledig arbejdskraft på tværs af kommuner. Det gælder også virksomheder, som vil gøre en særlig indsats for at ansætte flygtninge.

Brug en skabelon

 Papirer og kuglepen

 

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.