Gå til hovedindhold

Budgetværktøjer

Her finder du nogle forskellige specifikke budgetter - rækkende fra et komplet budgetsystem til enkeltstående budgetter.

For at arbejde med budgetmodellerne skal du bruge koden: pjvhhr

Budgetsystem

Startvækst budgetmodel giver din virksomhed det totale overblik og genererer ud fra dine indtastninger automatisk et drifts-, et likviditets- og et statusbudget.

Download

Package fileBudgetsystem for virksomheder

(Budgetsystemet foreligger i Excel 2010 format. Hvis du har problemer med at åbne filen i en ældre udgave af Excel, så tilbyder Microsoft en gratis kompatibilitetsopgradering.)

Office spreadsheet fileSkabelon til kassekladde (Kurts kassekladde)

Office spreadsheet fileEksempel på kassekladde

Driftsbudget

Driftsbudgettet - også kaldet resultatbudgettet - viser de forventede indtægter og udgifter i virksomheden.

Driftsbudgettet udarbejdes typisk for en periode på 24 måneder.

Etableringsbudget

Etableringsbudgettet - også kaldet investeringsbudgettet - viser det kapitalbehov, der skal til for at starte virksomhed.

Likviditetsbudget

Likviditetsbudgettet viser måned for måned, om virksomheden kan betale forfaldne regninger.

Følsomhedsanalyse

Med en følsomhedsanalyse kan du vurdere, hvilke påvirkninger der kan have uheldige konsekvenser for virksomheden, samt planlægge hvordan du kan forebygge dem.

Produkt- og markedsmatrix

Produkt- og markedsmatrixen hjælper dig med at nedbryde omsætningen på virksomhedens enkelte produkter, så du kan synliggøre det forventede salg til forskellige kundegrupper.

Emneord til denne artikel: 
Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.